3η Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός'

3h oikonomiki thermansi

Για 3η συνεχόμενη χρονιά έχουμε τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στην έκθεση "Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός'', η οποία θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Προς μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση, το ενδιαφέρον συμμετοχής στην τελευταία διοργάνωση υπήρξε πραγματικά θεαματικό, με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες των σχετικών κλάδων να έχουν παρουσία ως εκθέτες αλλά και με περίπου 30.000 άτομα να επισκέπτονται την έκθεση για να ενημερωθούν για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις που σημειώνονται στον χώρο των οικονομικών μορφών θέρμανσης.

Τολμάμε να πούμε ότι το 2013, η έκθεση πέτυχε 100% τους στόχους τους οποίους όλοι εμείς εξαρχής είχαμε θέσει, κάτι που μοιραία μας οδηγεί στο να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι το σημαντικό αυτό εκθεσιακό event είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο στον χώρο και έχει βοηθήσει όσο τίποτα άλλο στην ανάδειξη του κλάδου.

Επιπλέον, με την επερχόμενη αυτή διοργάνωση προχωράμε σε διεύρυνση του αντικειμένου της έκθεσης δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον κλιματισμό, την Ψύξη, τον Εξαερισμό, την Ενέργεια αλλά και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μαζικής εστίασης, προκειμένου να μπορέσουμε να παρέχουμε υπεύθυνη και πλήρη ενημέρωση σε επαγγελματίες και καταναλωτές.