Ενεργειακή κρίση; Ήρθε η ώρα για ενεργειακό τζάκι!

  • Αρχική
  • /
  • Ενεργειακή κρίση; Ήρθε η ώρα για ενεργειακό τζάκι!
Ενεργειακή κρίση; Ήρθε η ώρα για ενεργειακό τζάκι!

Ενεργειακή κρίση; Ήρθε η ώρα για ενεργειακό τζάκι!

27/06/2023 - Προβολές 1035

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πώς ζούμε στην εποχή των κρίσεων. Η ενεργειακή κρίση ειναι πλέον μια πραγματικότητα αλλά και μια ευκαιρία για αλλαγές και προσαρμογές. 

Η θέρμανση με φυσικό αέριο και πετρέλαιο παρουσιάζει συχνές μεταβολές στην εποχή μας και υπάρχει παρατεταμένη ανησυχία εξαιτίας των διεθνών εξελίξεων. Παρά την ευκολία που προσφέρει η θέρμανση με αυτόν τον τρόπο, το οικονομικό κόστος είναι συχνά υψηλό.

Το ενεργειακό τζάκι από την άλλη, είτε αυτό ειναι αέρος είτε νερού - καλοριφέρ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για λόγους που θα αναλύσουμε.

Ένα ενεργειακό τζάκι σήμερα μπορεί να θερμάνει μια ολόκληρη κατοικία με οικονομικό τρόπο.

Απαιτεί φυσικά μια χειροκίνητη διαδικασία, όπως το άναμμα της φωτιάς, ο καθαρισμός της στάχτης και η τροφοδοσία. Ωστόσο η ύπαρξη μιας φυσικής φλόγας στον χώρο σας και η θαλπωρή που προσφέρει τις κρύες νύχτες του χειμώνα, καλύπτει και με το παραπάνω τον όποιο κόπο και χρόνο απαιτούν αυτές μικρές κινήσεις.

Τα ενεργειακά τζάκια τροφοδοτούνται με ξύλα, τα οποία είναι μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Κάποια ξύλα μπορείτε να τα έχετε και εσείς από δικά σας δέντρα ή απο φίλους, συγγενείς. Η αποδοτική καύση που επιτυγχάνουν, μειώνει δραστικά τις εκπομπές co2 σε σχέση με τα παραδοσιακά τζάκια κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα ενεργειακά τζάκια είναι επίσης ασφαλή καθώς διαθέτουν πόρτα με τζάμι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε κάποια ξύλα το βράδυ και να πέσετε για ύπνο χωρίς κανέναν φόβο κρατώνοντας τον χώρο σας ζεστό.

Ένα ενεργειακό τζάκι θα αναβαθμίσει ποιοτικά τον χώρο σας. Ειναι μια εστία που προσελκύει κόσμο. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε και την διακόσμηση ώστε να ταιριάξει με τις αισθητικές ανάγκες του χώρου σας.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε πώς ένα ενεργειακό τζάκι όχι μόνο θα αποτελέσει μια εναλλακτική, πιο οικονομική εστία θέρμανσης αλλά θα αναβαθμίσει και τον χώρο σας προσφέροντας την χειμερινή περίοδο μια φυσική φλόγα που θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας!

Δείτε ορισμένα ενεργειακά τζάκια μας

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Για παραγγελίες άνω των 1000€
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ
Είμαστε πάντοτε δίπλα σας
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Αγορές με μετρητά ή πιστωτική κάρτα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Εγκατάσταση, μεταφορά, παρελκόμενα κ.α