Όροι χρήσης

Γενικοί όροιΤόσο η πλοήγηση, όσο και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας (παραγγελίες προϊόντων, χρήση υπηρεσιών, πλοήγηση κ.λπ.) υποδηλώνει συμφωνία με τους Νομικούς Όρους Χρήσης, τους οποίους σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά πριν το χρησιμοποιήσετε. Οι συγκεκριμένοι όροι διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας μας προς όλους εσάς που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, και έχουν ως σκοπό την ενημέρωσή σας τόσο για τα δικαιώματα όσο και για τις υποχρεώσεις σας. Έχουν επίσης ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας – Energeiako Tzaki Filippakopoulos, ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, με έδρα στα Άνω Λιόσια 13341, οδό Αχαρνών 95. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2474422, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@energeiakotzaki.gr, sales@energeiakotzaki.gr

Πνευματική Ιδιοκτησία

Κάθε υλικό, εμπορικό σήμα ή λοιπό περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί περιουσιακό της στοιχείο και υπάγεται στη σχετική νομοθεσία περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Είναι προστατευμένο από τα νομικά και πνευματικά δικαιώματα της εταιρίας Energeiako Tzaki Filippakopoulos και από τρίτους που έχουν παραχωρήσει στην εταιρία τα παραπάνω υλικά για προώθηση των προϊόντων. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας (ολόκληρου ή μέρους αυτού) για προσωπική χρήση, η εκμετάλλευση, η αφαίρεση, η μετατροπή, η αντιγραφή, η ενοικίαση, ο δανεισμός, η δημοσιοποίηση και προβολή του για οποιαδήποτε αιτιολογία από τρίτους, χωρίς σχετική άδεια από την εταιρία Energeiako Tzaki Filippakopoulos ή των τρίτων που έχουν παραχωρήσει τα παραπάνω υλικά για προώθηση των προϊόντων.
Energeiako Tzaki Filippakopoulos δεν έχει το δικαίωμα να πουλήσει την άδεια των υλικών εκείνων, που από τρίτους έχει νόμιμα πάρει για προώθηση των αντίστοιχων προϊόντων τους.
Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται μόνο σαν αγοραστική πληροφόρηση για τον υποψήφιο αγοραστή. Υλικό από αυτή την ιστοσελίδα δεν επιτρέπεται να πωληθεί, να διανεμηθεί ή να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο για κερδοσκοπικούς λόγους αλλά και για σκοπούς οι οποίοι θίγουν τα συμφέροντα της εταιρίας (παραγωγή λογότυπων, παιδική πορνογραφία, εκμετάλλευση, ανέντιμο κέρδος, προσβολή δημοσίας αιδώ κ.λπ.) και απαγορεύει ο νόμος.
Κανένα μέρος αυτής της ιστοσελίδας δεν επιτρέπεται να προβάλλεται μόνιμα ή περιοδικά από κανέναν άλλο διακομιστή (web server).
Οποιαδήποτε παραποίηση η παραβίαση των ανωτέρω όρων, αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Πληροφορίες για παιδιά

Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 16 ετών να εξασφαλίζουν την άδεια των γονέων τους πριν αποστείλουν προσωπικά τους στοιχεία στην εταιρία Energeiako Tzaki Filippakopoulos

Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες

Οι σύνδεσμοι (links) που βρίσκονται στο www.energeiakotzaki.gr πιθανόν να σας μεταφέρουν εκτός του δικτύου του. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία Energeiako Tzaki Filippakopoulos δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ακρίβεια, τη λειτουργία, καθώς και για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές σε αυτές τις ιστοσελίδες.

Δικαίωμα τροποποίησης-ανανέωσης όρων & προϋποθέσεων

Energaiako Tzaki Filippakopoulos διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η εταιρία Energeiako Tzaki Filippakopoulos αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης αλλά και όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.energeiakotzaki.gr διέπονται και συμπληρώνονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

– Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Προκαταβολή 50 % με την έγγραφη επιβεβαίωση της παραγγελίας και εξόφληση πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:
EUROBANK: 0026.0449.11.0200159732
IBAN: GR0502604490000110200159732
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Anna Zofia ZMUDZKA-FILIPPAKOPOULOY

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας (2% επιβάρυνση)

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Paycenter της Τράπεζας EUROBANK. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας EUROBANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

*Προς το παρόν δόσεις με πιστωτική γίνονται μόνο στο κατάστημά μας (έως 6 άτοκες).

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας από εσάς και μεταφορά τους με δική σας ευθύνη. Αποστολή με μεταφορική ή με το συνεργείο εγκατάστασης στον τόπο που επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας έχει την απόλυτη ευθύνη της ασφαλούς μεταφοράς των προϊόντων και της απρόσκοπτης παράδοσής τους. ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εντός Νομού Αττικής: Η εταιρεία μας μεταφέρει δωρεάν εντός του Νομού Αττικής την εστία σας. Εκτός Νομού Αττικής: Η εταιρεία μας μεταφέρει δωρεάν την εστία σας στο αντίστοιχο πρακτορείο και εσείς επωμίζεστε το υπόλοιπο κόστος (Ενδεικτικά 30-50€ ανά εστία). Αποστολή παρελκόμενων επιβαρύνεται με το κόστος των 5€ έως 20€ ανάλογα το μέγεθος και το βάρος του πακέτου. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας της Επιχείρησης μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Επιχείρηση ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, εφόσον δεν έχει προβεί σε εγκατάσταση αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Επιχείρηση. Επίσης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, εφόσον δεν έχει προβεί σε εγκατάστασή του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη, καθώς και λοιπά έξοδα που ενδέχεται να χρεώνει η επίσημη αντιπροσωπεία για τον έλεγχο του επιστραφέντος προϊόντος. Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας “κατόπιν παραγγελίας” δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Επιχείρηση. Σημειώνεται ότι για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος απαραίτητη είναι η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, με το τμήμα πωλήσεων.

Σας Ευχαριστούμε.